Lytt

Innfører ingen nye lettelser i koronatiltakene

Regjeringen har fra og med 23. februar innført noen lettelser i de nasjonale koronatiltakene. Vi har i løpet av de siste ukene hatt det høyeste smittetrykket noensinne i kommunen, og vi har derfor besluttet å holde fast på de lokale tiltakene som gjelder i Nittedal. De innstrammingene som regjeringen har innført når det gjelder arrangementer og skjenketider er allerede innført i Nittedal. 

Dette innebærer at det fremdeles ikke er tillatt å gjennomføre arrangementer innendørs med flere enn 10 personer til stede, eller 50 personer i begravelser og bisettelser.

Det er likevel lov å gjennomføre arrangementer med «faste, tilviste plasser» med inntil 100 personer, som innebærer at publikum kan sitte på stol, benk eller lignende, eller på en fast plass på gulvet under hele arrangementet. Personer som sitter på fast, tilvist plass på arrangementer skal ha minst 1 meter avstand på samme rad. 

Barn og unge under 20 år kan trene innendørs i grupper på inntil 10 personer. Gruppene bør fortrinnsvis settes sammen av barn og unge som tilhører samme kohort på skolen.

Idrettsarrangementer som kamper, turneringer og stevner er fremdeles ikke tillatt. Dette gjelder både innendørs og utendørs. Barn og unge under 20 år kan gjennomføre andre fritidsaktiviteter (kor, korps, teater o.l) innendørs i grupper på inntil 20 personer. 

Breddeidrett og andre fritidsaktiviteter som kor, korps, teater og lignende for voksne er ikke tillatt.

Lokal forskrift


Publisert: 23.02.2021 11.40
Sist endret: 23.02.2021 15.51

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?