Lytt

Lån film fra biblioteket med strømmetjenesten Filmoteket

Nå kan du logge inn i Filmoteket og låne, strømme og se film der du er!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Film fra Filmoteket.no

Filmoteket er filmtjeneste som er utviklet og driftes av Norgesfilm AS. Filmtilbudet er tilgjengelig når som helst og hvor som helst i Norge. Du kan velge blant norske, nordiske, europeiske og andre internasjonale titler som treffer både barn, ungdom, familier og voksne.

Hvordan gjør du det?
Det eneste du trenger for å få tilgang til strømmetjenesten Filmoteket er en brukbar internettforbindelse, og et lånekort med PIN. Obs! Nittedal bibliotek må være ditt hjemmebibliotek.

I Filmoteket
Opprett en egen lånerkonto, bla og søk i filmbasen, og – ikke minst – se film, ved å følge instruksjonene på Filmotekets hjemmeside. Filmen er tilgjengelig i 48 timer. Når du logger inn på Filmoteket og begynner å bruke tjenesten får du oversikt over antall gjenstående lån. NB! Vi har et begrenset budsjett og i første omgang er det satt et tak på 4 lån per måned per person. For hjelp til innlogging og bruk av tjenesten se spørsmål og svar, eller ta kontakt med oss på biblioteket.

Vil du å se norsk kortfilm?
Gjennom strømmetjenesten Filmbib, kan du se flere gode norske kortfilmer. Du trenger bare å logge deg inn med ditt nasjonale bibliotekkort.

Logg inn og se film!

 


Publisert: 25.03.2021 13.05
Sist endret: 25.03.2021 13.05