Lytt

Meld fra om mørke veilys

Nå kan du enkelt si i fra om gatelys som ikke fungerer. En helt ny karttjeneste vil gjøre det enklere å vedlikeholde gatelys.

Går du i høstmørket og ser et gatelys som er bekmørkt? Ta fram mobilen, klikk deg inn på nittedal.kommune.no/lys.

Her finner du et kart som viser alle veilysene som Nittedal kommune har ansvaret for. Merk av den mørke lampa, og vips vet kommunens folk at her må det gjøres noe.

– Denne nye tjenesten gjør det veldig enkelt for alle å rapportere feil. Og den gjør det veldig enkelt for oss i kommunen å holde oversikten og utføre vedlikehold, sier Eirik Østlyng Hoel i Nittedal kommune.

Når din feil er innmeldt blir status synlig i kartet for alle som besøker løsningen. Hvis feilen allerede er registrert, er status på arbeidet synlig for alle.

Det er mulig å få tilbakemelding på status av innmeldt feil, for eksempel når feilen er rettet.

Det finnes flere kartstiler for å lettere kunne finne hvor du skal melde feil.

Publisert: 19.10.2020 10.20
Sist endret: 27.10.2020 14.58