Lytt

Kjære publikum!

Mot lysere tider!

2020 ble et unntaksår på så mange slags vis. Et år da det eneste sikre var at det meste var usikkert. Til tross for dette, klarte vi å gjennomføre mer enn 50 arrangementer i Flammen fra august til starten av november, da det igjen ble arrangementsforbud. Takk for det.

2021 har også startet med strenge restriksjoner, men nå ser vi lys i tunnelen -  og vi gleder oss vilt til å dele nye opplevelser med dere! 
Resultatet du holder i hendene er noe vi med stolthet kan si er bredt og bra, selv om vi har enkelte avlysninger og utsettelser, ikke minst grunnet langvarige øvingsrestriksjoner. Flere utsettelser innebærer at høstens program allerede har ekstra mange godbiter. 

Ikke minst en livsbejaende gjenåpningsforestilling, «Å.P.E.N.T.», som blir en revitalisering av kulturen etter en periode med mye restriksjoner. En kollektiv frigjøringsfest av det lekne slaget, med nærhet og avstand som gjenkjennelig rød tråd. Vi gleder oss!

Kjære publikum! Nå er det viktigere enn noen gang at vi viser vår lengsel etter de gode, felles live-opplevelsene og vår støtte til kulturen. Det gjør vi blant annet ved å kjøpe billetter til forestillinger, enten det er lokale eller nasjonale helter, amatører eller profesjonelle, som står på scenen. Varmt velkommen tilbake til Flammen!

Nittedal - februar 2021
Mariann Torsvik

 

Publisert: 10.03.2021, Sist endret: 10.03.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?